Helena Kjörling står på tågperrongen

Mer pengar över med Movingo

Pendling A clock A clock okt 27, 2017

Helena Kjörling pendlar varje dag mellan Uppsala och Stockholm och har gjort så i 10 år. För henne blev det en glad överraskning när Movingo lanserades och hon insåg att det blev 800 kronor mer i plånboken varje månad. ”Att priset pressats neråt är helt klart den största vinsten för mig”.

Helena har pendlat kollektivt från sin bostad i Uppsala till Stockholm i över tio år. Sedan ett år tillbaka arbetar hon som QA Manager på Star Stable Entertainment som utvecklar onlinespel för unga tjejer. Företaget ligger mitt i Stockholm och Helenas resa börjar varje dag med buss till stationen, tåg till Stockholm och därefter tunnelbana eller promenad till Hötorget.

– Jag har inte körkort och har alltid åkt kollektivt. Men även om jag haft en bil så skulle jag valt bort det alternativet, dels för miljöns skull men också för köer, vägtullar och parkeringsproblem. Allt talar för att åka kollektivt och det går dessutom fortare, säger hon.

Helena står på perrongen
Helena Kjörling har pendlat i över 10 år och är nöjd med att månadskostnaden sänks med Movingo.

Tidigare åkte Helena pendeln, men valde för ett par år sedan att åka med SJs tåg även om det blev en dyrare månadskostnad jämfört med pendeltågen. Att Movingo nu innebär en rejäl sänkning i månadskostnaden tycker hon är mycket glädjande.

– Det är lugnare på SJs tåg och man kan vila, sova eller bara koppla av. Det är bra att man bygger broar mellan alla aktörer och att vi som pendlar kan åka lokalt både där vi bor och där vi arbetar. Jag gillar Movingo, avslutar hon.

Kontakta kundservice Arrow pointing right Arrow pointing right

Mälardalstrafik MÄLAB AB
c/o Trafikförvaltningen
Lindhagensgatan 100
105 73 Stockholm

Gilla Movingo på Facebook